?

Log in

No account? Create an account
Grasiøse Geir og Karina med kuk. - La Petite Mort [entries|archive|friends|userinfo]
Spinning 45 Ballerina

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Grasiøse Geir og Karina med kuk. [Nov. 11th, 2003|09:42 pm]
Spinning 45 Ballerina
[Tags|, ]

Just Love Me

Dette er sånn ting som jeg skal levere inn på skolen, kanskje er det litt gøy å lese det.....

Temaet for mine oppgaver er det som på engelsk kalles gender bending, (kjønsbøying som blir den norske oversettelsen får liksom ikke helt den samme svungen.)
Den første oppgaven er et samarbeid med Anneline og jeg ser på den som hovedoppgaven. Min gode venn Geir gikk etter litt overtalelse (litt og ikke mye) med på bli kledd opp i dameklær og fotografert. En onsdag etterskoletid ble han fotografert i en bitteliten topp og et bittelite skjørt. Resultatet var mye bedre enn vi kunne ha forventet. Han ble rett og slett en ganske nydelig jente. Meningen bak det produktet vi nå har frembrakt er relativt spaltet. Noen blir kanskje sjokkert av en gutt i jenteklær, andre synes det er spennende, noen andre igjen synes det er vakkert og for dem blir det en estetisk opplevelse. Det blir hva man legger i det selv.
Problemet med Geir er at han ble en veldig overbevisende jente, ikke alle forsto at det var en gutt det var bilder av. En strek i regningen, men kanskje er det et poeng at folk må bruke litt tid for å oppfatte hva det er de ser på.
En annen ting som vi kom på senere var at et publikum som kunne være inntresant å nå var de som har klasserom i fjerde etasje. Uni-bygget må si å være relativt isolert. Vi er bare femti elever sånn ca. De som er i fjerde føler seg nok ganske trygge og hjemme i sine omgivelser, akkurat sånn som vi i tredje gjør. Det er en følelse av å kjenne alle som ferdes der du ferdes. Man er hjemme på uni, og man kjenner alle som man skal dele rommene med. Derfor synes jeg det var arti å henge noen bilder i heisen. en transvestitt der de spiser lunsj. En transe på sofaen der de henger i friminuttet. Prinsesse Geir i klasserommet deres. Disse bildene forsvant dessverre. Jeg tror de var borte før de som har klasserom i fjerde fikk sett dem. Vi hang opp et nytt bilde av Geir i heisen, og det utviklet seg til å bli en ganske inntresang studie av menneskenaturen. Det ble ikke lett for stakkars Geir i heisen nei. Noen brente han i ansiktet med en lighter, og senere var det noen som skrapte vekk ansiktet hans og skrittet hans. Men jeg tror ikke at det var en reaksjon på at Geir hadde dameklær. Jeg tror det er den Norske janteloven. Vet ikke om vandalene har studert bildet nøye nok til å se at Geir er en gutt, jeg tror bare de så noe de ikke likte. En jente som var utfordrene kledd som ikke levde opp til deres skjønnhetsideal. Men det er klart, det er bare spekulasjon, helt sikker kan jeg ikke bli.


Den andre oppgaven min, homemade-homo har forsvunnet. Det var to bilder av meg som er tatt på altanen vår hjemme. Jeg hadde kjørt dem gjennom Paint og fått dem i bare to fargekontraster, sort og hvit. Etterpå hadde jeg fylt noen av de hvite feltene med grå. Det ene ansiktet hadde jeg fjernet, på det andre hadde jeg tegnet bart og skjegg. Det sto små tekster rundt på bildet. Mellom beina mine stakk det en påtegnet ”penis” ut under miniskjørtet mitt på hvert av bildene. Penisene var ikke særlig forseggjorte, de hang slapt ned på begge bildene. Poenget var at nå var jeg liksom blitt mann. Derfor hang jeg det opp inni en av båsene på guttedo, og derfra har det da altså forsvunnet. Tittelen homemade-homo peker på min seksuellegning, jeg er hetero, og om jeg hadde mannekropp da var jeg altså homo. Hele Paint tingen er jo veldig hjemmelaget, Paint er det bilde redigeringsprogrammet som følger med alle hjemme pc’er.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
LinkReply